Lista obiectivelor de investiţii în reţeaua de apă, canalizare şi drumuri, finanţate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, a fost finalizată pentru încă trei judeţe, a anunţat ministrul Cseke Attila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, pe pagina Ministerului Dezvoltării au fost publicate listele investiţiilor care vor fi realizate în judeţele Satu Mare, Teleorman şi Timiş, potrivit comunicatului de presă al MDLPA.

Conform criteriilor de selectare, în judeţul Satu Mare, au fost aprobate spre finanţare 83 de obiective de investiţii, în valoare totală de 1.113.633.948,78 lei.

În judeţul Teleorman, ministerul va finanţa 114  obiective de investiţii, în valoare totală de 1.532.371.741,19 lei, reprezentând aproximativ 61% din cuantumul tuturor solicitărilor de finanţare.

Unităţile administrativ-teritoriale din judeţul Timiş vor putea implementa 124 de proiecte, în valoare totală de 1.386.652.122,92 lei.

Lista completă poate fi vizualizată AICI.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.