Ministerul Antreprenoriatului anunţă, joi, că se caută soluţii pentru agenţii economici afectaţi de conflictul din Ucraina sau de sancţiunile impuse Rusiei şi Belarus. Firmele care fac export în Rusia, Ucraina sau Belarus sau cele care se aprovizionează cu materii prime ori subansamble din aceste ţări pot apela la asistenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Companiile româneşti care derulează operaţiuni de export pe pieţele Federaţiei Ruse, Ucrainei şi Belarus, precum şi producătorii români care se aprovizionează cu materii prime ori subansamble din aceste ţări pot apela la asistenţa oferită de reprezentanţii din străinătate ai Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului”, a transmis, joi, MInisterul, într-un comunicat d epresă.  

Sursa citată a precizat că Birourile de Promovare Comercial Economică (BPCE) vor sta la dispoziţia operatorilor economici a căror activitate este afectată în aceste momente, în vederea identificării de noi parteneri de export sau furnizori de materii prime de pe pieţe alternative. 

Firmele se pot adresa, în acest sens, Departamentului de Comerţ Exterior (dere@dce.gov.ro) sau direct reprezentanţilor economici externi (datele de contact: https://bit.ly/3qfW4hN). 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.