La doar câteva zile după impunerea limitelor, Microsoft s-a răzgândit şi le modifică, lăsând utilizatorii să pună ceva mai multe întrebări agitatului bot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu doar câteva zile, Microsoft anunţa că impune limite privind număr de întrebări pe care utilizatorii le pot adresa noului Bing. Aceştia erau limitaţi la 5 întrebări consecutive şi 50 de întrebări pe zi.

Acum, gigantul american anunţă noi limite, cu 20% mai mari. Astfel, limita întrebărilor consecutive creşte la 6, iar pe zi pot fi adresate până la 60 de întrebări.

Microsoft a decis să impună aceste limite după ce s-a constatat că noul Bing generează conversaţii bizare în cazul conversaţiilor mai lungi, începând să facă declaraţii de dragoste, să jignească sau chiar să-şi pună întrebări existenţiale.

Reacţia gigantului american la această situaţie a fost una de surprindere, impunând rapid limitele de întrebări ca şi cum abia atunci ar fi constatat că noul Bing are probleme.

Un grup de cercetători, însă, a descoperit că testele publice realizate în urmă cu câteva luni în India au produs aceleaşi rezultate în cazul conversaţiilor lungi. Asta sugerează că Microsoft cunoştea problema, dar s-a grăbit oricum să implementeze chatbot-ul în motorul de căutare Bing.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.