Medicover, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale private din România, a anunţat luni că achiziţionează reţeaua medicală Iowemed din judeţul Constanţa, care include cinci centre medicale, dintre care două în municipiul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iowemed este unul dintre cele mai importante branduri medicale la nivel local, cu o echipă de peste 150 de medici şi asistenţi şi o reţea cu peste 30 de specialităţi medicale atât pentru pacienţi individuali, cât şi pentru angajaţii din companii.

Clienţii Iowemed au acces la servicii de Medicină Maritimă, pentru cei care au nevoie de certificate medicale specifice pentru activităţile de navigaţie.

Medicover România este prezentă de peste 21 de ani pe piaţa serviciilor de sănătate private şi dispune de o reţea de 25 de clinici în Bucureşti şi în ţară (Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Ploieşti, Braşov, Galaţi, Piteşti, Năvodari, Eforie Nord) şi un spital generalist în capitală – Spitalul Medicover.

Medicover a înregistrat în 2016 venituri totale de 76,6 milioane lei şi o pierdere de 5 milioane lei, potrivit datelor trimise la Ministerul Finanţelor.

Piaţă românească a serviciilor medicale private înregistrează o creştere acelerată de câţiva ani, în condiţiile în care reţele precum Regina Maria, MedLife, Medicover sau Sanador beneficiază de tendinţa pacienţilor cu venituri medii sau mari de a evita spitalele de stat din România, marcate de corupţie, servicii de calitate slabă şi proastă administrare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.