McDonald’s, cel mai mare lanţ de restaurante din România, a deschis un restaurant de tip Drive-Thru la Braşov, investiţie de 1,7 milioane euro. Restaurantul este al 88-lea din România şi al cincilea din oraşul Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cel de-al 88-lea restaurant McDonald’s din România se deschide astăzi la Braşov, în urma unei investiţii de 1,7 milioane euro. Este primul restaurant McDonald’s deschis în 2021 de către operatorul Premier Restaurants România, al cincilea din oraşul Braşov şi a creat 75 de locuri noi de muncă”, a informat compania.

Restaurantul dispune de 6 kiosk-uri de comandă.

”Consolidarea şi extinderea reţelei de restaurante McDonald’s rămâne, în continuare, o prioritate pentru noi, chiar şi în această perioadă dificilă pentru noi toţi. Cu această ocazie,  am creat 75 de locuri noi de muncă pentru comunitatea din Braşov”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Noul restaurant este primul din România care este dotat cu ecrane digitale pe linia de Drive şi dispune de 93 locuri în interior şi de 54 locuri pe terasă şi McCafé.

Programul restaurantul din Braşov este adaptat în funcţie de măsurile impuse de autorităţi. Restaurantul este deschis pentru livrare la domiciliu prin partenerii de livrare până la ora 23:00.   

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de oraşe, dintre care 43 restaurante cu McDrive şi 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România şi are o echipă de 5.000 de angajaţi.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta şi România. Premier Capital plc operează 162 de restaurante în 6 ţări şi are peste 8.800 de angajaţi. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operaţiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol şi gaze, tehnologie, proprietăţi, ospitalitate şi leasing şi care deţine parteneriate cu McDonald’s şi Apple. Hili Ventures este activ în 10 ţări din centrul şi estul Europei şi Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.