Mark Zuckerberg a a anunţat marţi, într-o postare pe Facebook, noi funcţii pentru susţinerea afacerilor şi a cumpărăturilor: magazine pe WhatsApp şi Marketplace, Instagram Visual Search şi Shops Ads.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Instagram Visual Search va ajuta utilizatorii să descopere produse pe baza imaginilor care îi inspiră, a scris Zuckerberg, glumind că el va folosi această funcţie pentru a găsi mai multe tricouri gri.

În privinţa magazinelor pe Marketplace, şeful Facebook a scris că ”peste 1 milion de oameni utilizează lunar Marketplace, aşa că vom facilita ca afacerile să îşi aducă magazinele pe Marketplace, pentru a ajunge la mai mulţi oameni”.

De asemenea, Zuckerberg a anunţat că în curând utilizatorii vor putea vizualiza un magazin în WhatsApp şi vor putea discuta cu reprezentanţii acestuia înainte de a cumpăra ceva.

”Tot ce vor avea de făcut firmele va fi să creeze un magazin, iar acesta va funcţiona pe Facebook, Instagram şi WhatsApp”, a explicat acesta.

În cazul Shop Ads, Facebook va lansa reclame noi, pentru a personala experienţa cumpărăturilor şi pentru a îndruma utilizatorii către o colecţie gestionată de un magazin.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.