Fostul ministru al Muncii, deputatul PSD Marius Budăi, a afirmat că ministrul de Finanţe a gafat din nou, neştiind care este valoarea salariului minim net. „Din lac în puţ”, a mai comentat social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din lac în puţ! Nu a ştiut cât e inflaţia, nu a ştiut că a existat creştere economică şi fără inflaţie, acum nu ştie nici cât e salariul minim net! Da, este vorba despre noul ministru de Finanţe, Dan Vîlceanu, care tocmai a contrazis ziariştii care îi spuneau că salariul minim net este de 1.386 de lei! Precum spuneam, din lac în puţ!”, a scris Marius Budăi, marţi pe Facebook.
 
Noul ministru de Finanţe Dan Vîlceanu a avansat marţi mai multe sume, întrebat cât este salariul minim net . „Cred că este 1.600 lei”, a spus acesta. În realitate, este 1.386 lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.