Consiliul de Administraţie al Metrorex l-a numit pe Marin Aldea, director interimar, pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la maxim şase luni, începând cu data de 3 iulie 2019, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta a mai fost director general în perioada decembrie 2015 – noiembrie 2017 şi acum îl înlocuieşte în funcţia de director general pe Dumitru Şodolescu, al cărui mandat expiră marţi, 2 iulie, arată un comunicat emis de companie.

Marin Aldea are o experienţă de 28 ani în cadrul Metrorex, de 17 ani deţinând funcţii de conducere în cadrul societăţii.

Acesta a mai fost director general în perioada decembrie 2015 – noiembrie 2017, selectat şi numit în conformitate cu OUG 109/2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Noul director general al Metrorex este absolvent al Universităţii Politehnică Bucureşti, având calificare de inginer şi are obţinută diplomă de economist, cu specializarea Finanţe Contabilitate. Totodată, deţine un master cu specializare în Managementul întreprinderilor de Servicii Publice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.