Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a afirmat că în luna august ar putea să fie făcută rectificarea bugetară şi a adăugat că este în lucru un plan de măsuri pentru a avea încasări suplimentare la buget.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Luna în care am putea avea această rectificare bugetară este luna august, deci e luna în care trebuie să avem rectificarea bugetară pentru ca şi măsurile care o preced să-şi poată produce efectele cel puţin cu data de 1 septembrie. E limpede că avem nevoie de acest plan de măsuri fiscal-bugetare şi urmează să le prezentăm în curând. Ele sunt analizate la nivelul Ministerului de Finanţe, continuăm şi în această săptămână cu această analiză”, a afirmat luni Marcel Boloş.
 
El a mai spus că „nu am avut o perioadă în care să avem foarte multe declaraţii în spaţiul public, dar continuăm cu această analiză mai ales pe zona de utilizare a fondurilor publice şi de gestionare eficientă a banilor statului”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.