Mall-ul AFI Palace Cotroceni din Capitală, principalul activ al grupului cu capital israelian AFI Europe România, anunţă lansarea AFI Aventurier, un parc de aventură indoor unic în rândul centrelor comerciale din Europa, în urma unei investiţii de 200.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AFI Aventurier cuprinde un traseu pentru adulţi cu peste 25 de provocări cu grade diferite de dificultate, dar şi un traseu pentru copii. Cel mai înalt punct care poate fi atins în parcul de aventură se află la aproape 26 de metri înălţime, comparabil cu înălţimea unei clădiri cu nouă etaje.

"AFI Palace Cotroceni este, în momentul de faţă, unul din cele mai complexe proiecte de retail din România, atât ca accesibilitate, cât şi din punct de vedere al numărului mare de branduri pe care le găzduieşte. Noi ne-am poziţionat nu doar ca centru comercial, ci ca o destinaţie cu opţiuni multiple de shopping şi de petrecere a timpului liber", a declarat directorul general al AFI Palace Cotroceni, Sorin Scîntei.

Un alt element spectaculos găzduit de AFI Palace Cotroceni este pânza de păianjen, cu o dimensiune de 250 mp, cea mai mare dintr-un parc de aventură din România.

Aceasta a fost realizată din aproape un kilometru de sfoară şi conţine peste 100 de metri de noduri, care formează legăturile. Tot aici a fost instalată şi cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, cu dimensiunea de 110 metri.

Fiecare element din parc este asigurat şi nu permite niciunui participant de pe traseu să îşi deschidă sistemul de siguranţă.

În afară de parcul de aventură, anul acesta oferta de entertainment din AFI Cotroceni a fost completată şi cu alte proiecte, precum centrul de distracţie MaxFun, locul de joacă pentru copii Gymboland, precum şi serviciul ice karting, introdus în premieră în România.

Toate acestea vin în completatea unor atracţii deja cunoscute din mall - patinoarul, roller coaster-ul, trenuleţul electric şi arena LaserMaxx.

"Zona de entertainment va rămâne în continuare un punct forte şi un element de atracţie în rândul vizitatorilor şi o parte integrată în strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu şi lung", a mai spus Scîntei. 

AFI Aventurier va fi deschis publicului începând din 1 septembrie, zilnic, între orele 10:00 - 23:00.

Potrivit rezultatelor publicate recent, mall-ul AFI Palace Cotroceni din Capitală a înregistrat în primul semestru un venit operational net de 16,5 milioane de euro, cu 8,6% peste nivelul din prima jumătate a anului trecut.

Vânzările magazinelor din mall au crescut cu 14% în primele şase luni ale acestui an, la peste 112 de milioane de euro. Şi numărul vizitatorilor a crescut cu 5,5%, cu o rată de ocupare a centrului comercial de aproape 99%. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.