Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban s-a întâlnit vineri cu reprezentanţii societăţilor din industria alimentară, iar discuţiile au fost axate pe transpuenrea directivelor UE în legislaţia românească, cât şi efectul crizei pandemiei asupra acestei industrii. De asemenea, un subiect abordat a fost necesitatea combaterii evaziunii fiscale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„M-am întâlnit astăzi, la Parlament, cu reprezentanţii societăţilor din industria alimentară, cu care am avut o discuţie constructivă despre transpunerea directivelor europene în legislaţia naţională, precum şi despre efectul crizei pandemiei de coronavirus asupra acestei industrii vitale pentru economia României.
 
Pe lângă susţinerea producătorilor autohtoni, este necesară şi protejarea societăţilor din industria alimentară, pentru că vorbim despre o industrie care generează aproximativ 5% din PIB.
 
De asemenea, s-a conturat şi necesitatea combaterii evaziunii fiscale, care generează efecte nocive în piaţă, prin concurenţa neloială”, a scris Ludovic Orban vineri pe Facebook. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.