LIFE Group pregăteşte investiţii de peste 4 milioane euro pentru deschiderea a 15 noi clinici şi anunţă Life Beauty, un nou concept bazat pe terapii regenerative şi anti-aging. În Bucureşti va fi inaugurat primul complex multifuncţional, investiţie ce depăşeşte 1 milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”LIFE Group, sub umbrela căruia se află Life Dental Spa, lanţ de clinici stomatologice din România, cu 12 locaţii la nivel naţional, ce utilizează laserul în prevenţia şi tratarea dentară, pregăteşte deschiderea unui număr de cel puţin 15 noi locaţii, atât stomatologice, cât şi de medicină regenerativă, un nou concept ce va purta numele de „Life Beauty”. Valoarea totală a investiţiilor din perioada următoare depăşeşte 4 milioane de euro şi cuprinde investiţiile în cel puţin 10 noi clinici dentare şi cel puţin patru noi locaţii „Life Beauty”, la nivelul întregii ţări, dar şi o clinică multi-funcţiune, ce deserveşte atât componentei de tratamente dentare, cât şi de beauty, psihoterapie, kinetoterapie, anti-aging sau de nutriţie”, anunţă grupul.

Toate proiectele de investiţii sunt realizate în regim de parteneriat, cu investitori strategici, antreprenori care doresc să investească alături de LIFE Group într-un concept nou pentru piaţa din România, ce vizează dezvoltarea unor clinici ce au ca scop îmbunătăţirea generală a stării de sănătate, în jurul unui nou concept de „medicină regenerativă”.

„Suntem în plin proces de dezvoltare a noilor concepte multifuncţionale pe care le vom integra sub forma unor clinici de medicină regenerativă. Practic, pe lângă business-ul de clinici dentare Life Dental Spa, ne vom extinde portofoliul de servicii cu locaţii care vor integra un nou concept sub numele de <Life Beauty>, cu servicii de psihoterapie, kinetoterapie, anti-aging şi nutriţie. Focusul nostru din perioada următoare va fi tot mai mult pe parteneriate şi pe francize, în vederea deschiderii de noi clinici multifuncţionale, întrucât cererea pentru astfel de servicii a crescut într-un ritm accelerat”, spune Ştefan Obreja, CEO LIFE Group.

Pe harta locaţiilor pentru noi investiţii în clinici dentare, de beauty sau cele care vor dispune şi de întreg pachetul de servicii de medicină regenerativă se numără cel puţin trei unităţi în Bucureşti, respectiv câte una în Constanţa, Timişoara, Târgu Jiu, Craiova, dar şi în alte oraşe din ţară.

„Avem semnate deja parteneriate pentru cel puţin 10 locaţii de clinici dentare şi încă patru dintre acestea vor purta sigla <Life Beauty>, concept pentru care ne dorim să inaugurăm o primă locaţie până la finalul acestui an. Suntem în discuţii avansate şi pentru alte locaţii în ţară, iar planul nostru este să ajungem în cât mai multe oraşe cu peste 100.000 de locuitori”, a adăugat Ştefan Obreja.

Grupul de firme din spatele Life Dental Spa a semnat recent un parteneriat pentru deschiderea unei noi locaţii în Bucureşti, în zona Tineretului, pentru o clinică de medicină regenerativă, ce va cuprinde atât conceptul de tratament dentar, cu cele de beauty, psihoterapie, kinetoterapie, anti-aging dar şi nutriţie. 

Valoarea totală a investiţiei depăşeşte 1 milion de euro, iar LIFE Group deţine aici un pachet de 51% din acţiunile viitoarei locaţii unice din România. 

„Viitoarea clinică din zona Tineretului va avea o suprafaţă totală de peste 500 mp şi va fi primul concept care va dispune de toate componentele pe care ne dorim să le oferim clienţilor noştri în perioada următoare. Lucrările din această locaţie sunt în plină desfăşurare, iar o deschidere previzionăm în prima parte a anului viitor”, a încheiat Ştefan Obreja.

Bugetul de investiţii pentru o clinică dentară sau regenerativă, pentru o locaţie în regim de parteneriat, porneşte de la 20.000 de euro - reprezentând o participaţie minoritară din afacere - şi poate ajunge până la 49% din business.

În perspectiva următorilor ani, LIFE Group ţinteşte să ajungă la peste 100 de clinici stomatologice şi de beauty la nivelul întregii ţări, iar valoarea investiţiilor ar putea depăşi 10-15 milioane euro. 

Fondat în anul 2008, Life Dental Spa este un concept de clinici stomatologice pe piaţa din România, care oferă tratamente dentare fără durere, prin intermediul laserului de precizie ridicată. Tehnologia, brevetată în Statele Unite ale Americii, oferă acum şi pacienţilor din România servicii şi tratamente dentare de înaltă calitate la preţuri accesibile.

Are peste 80 de specialişti în medicină dentară, în 12 clinici la nivelul întregii ţări şi 12 clinici Life Dental Spa din Bucureşti (Victoriei, Magheru, Unirii, Orhideea), Iaşi, Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Arad, Sibiu, Piteşti sau Constanţa.

Începând cu luna octombrie, Life Dental Spa, Life Dental şi Life Beauty fac parte din LIFE Group, ce are ca scop dezvoltarea, susţinerea şi lansarea pe piaţă a unor noi concepte revoluţionare de terapii regenerative şi de beauty, psihoterapie, kinetoterapie, anti-aging, nutriţie, dar şi de tratamente dentare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.