Discounterul Lidl, al treilea jucător din comerţul modern românesc după cifra de afaceri, a anunţat marţi că va închide în zilele de 24 şi 25 ianuarie magazinul amplasat pe strada Liviu Rebreanu din zona Titan a Capitalei, pentru reamenajare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 24 ianuarie, restul magazinelor Lidl din România sunt deschise şi funcţionează conform programului obişnuit.

Angajaţii din sectorul bugetar au avut patru zile libere cu ocazia sărbătoririi Micii Uniri, Guvernul declarând zi liberă şi în 23 ianuarie, făcând legătura între week-end-ul 21-22 ianuarie şi 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române. 

Centrele comerciale şi lanţurile de retail din România funcţionează normal în ziua de 24 ianuarie, arată datele centralizate de News.ro.

Parte a grupului Lidl&Schwarz, care deţine cea mai mare reţea de magazine de tip discount din Europa - peste 9.000 - , Lidl a rebranduit toate cele 107 magazine preluate, în 2010. Principalul competitor al Lidl este reţeaua Penny Market, parte din grupul german Rewe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.