Liderul AUR George Simion a apărut, luni, în sala de conferinţe din Ministerul Energiei, unde ministrul Virgil Popescu urma să dea explicaţii privind scandalul legat de taxarea prosumatorilor. Evenimentul s-a amânat, iar liderul AUR l-a acuzat pe Virgil Popescu că a fugit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Liderul AUR a ajuns la conferinţă şi s-a aşezat pe locurile destinate presei. ”Am intrat pe uşă. Mi s-a spus că nu aş avea dreptul să particip la această conferinţă de presă. Totuşi am venit, am urcat.R Dacă încalc vreo lege, să vină un organ al statului să îmi spună”, a adăugat liderul AUR. 

”A fugit ministrul, a fugit Virgil, a fugit hoţul”, a spus George Simion despre absenţa lui Popescu la conferinţă. 

Un secretar de stat a venit şi a anunţat amânarea începerii conferinţei, motivând că sunt prezente persoane care nu au fost acreditate pentru eveniment. 

George Simion a mers, ulterior, prin clădire, intrând în mai multe birouri, pentru a vorbit cu ministrul. 

FOTO: Inquam Photos / George Calin
FOTO: Inquam Photos / George Calin

”Am venit să îl întrebăm pe ministrul Popescu ce este cu taxa pe soare. Nu suntem violenţi, batem la uşă. Până ajunge Ordonanţa în Parlament o să îşi producă efectele”, a mai spus Simion. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.