Leslie Moonves, concediat de CBS din funcţia de preşedinte la finalul anului trecut pentru comportament sexual nepotrivit, şi-a înfiinţat o companie de producţie, distribuţie şi streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Planul de lansare a Moon Rise Unlimited LLC a ieşit la iveală după ce el a înscris compania în registrul comercial din statul California, potrivit New York Times. 

În plus, fişierul de la registru arată că Moonves a înregistrat numele Moon Rise Technologies şi Moon Rise Productions.

Prima este listată ca având obiect de activitate „servicii de streaming şi distribuţie”, iar cealaltă, „producţie de film şi televiziune”.

Moon Rise Unlimited este descrisă ca activând în „servicii de divertisment”.

Moonves a fost dat afară de CBS în luna septembrie, după ce acuzaţii de comportament sexual nepotrivit i-au fost aduse de mai multe femei. El a fost concediat din postul de preşedinte - CEO al companiei în luna decembrie.

În prezent, el se află în proces cu CBS pentru 120 de milioane de dolari plăţi compensatorii.

Investigaţia internă făcută de CBS s-a încheiat în decembrie şi rezultatul ei a fost că Moonves a fost vinovat, astfel că plata compensatorie nu se aplică.

Totuşi, garantat prin contractul de angajare a fost, între alte servicii, ca CBS să plătească birourile pentru Moonves cel puţin un an după ce se desparte de companie, iar acest lucru ar putea fi aplicat în ciuda modului în care s-a încheiat colaborarea.

Moonves şi CBS se îndreaptă către încheierea unui acord în disputa pentru cei 120 de milioane de dolari. Moonves regretă comportamentul din trecut, însă a negat cu fermitate că a forţat vreo femeie sau că s-a folosit de influenţa pe care o avea pentru a se răzbuna pe cele care l-au respins. 

Presa americană scrie că Moonves şi soţia lui, Julie Chen Moonves, sunt hotărâţi să facă eforturi pentru a-i reface reputaţia. 

Leslie Moonves este cel mai puternic om din industria divertismentului care a căzut în dizgraţie din cauza acuzaţiilor aduse comportamentului său sexual şi a fost forţat să părăsească compania pe care a condus-o.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.