Retailerul online de optică Lensa a anunţat, joi, că a deschis în Bucureşti un MegaStore cu un spaţiu efectiv de vânzare de 500 metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul MegaStore Lensa concentrează, într-un singur loc, colecţii de peste 3.000 de modele de ochelari, de la 90 de branduri de renume, printre care Ray-Ban, Police, Guess, Polarizen, Vogue, Silhouette, Hawkers, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Balenciaga şi Polaroid.

Showroom-ul Lensa se află în apropiere de mall-ul Afi Cotroceni din Capitală, aproape de vechea unitate. În ultimii trei ani, Lensa a investit în extindere, pornind de la o suprafaţă de doar 30 mp, în 2016 şi ajungând la 500 de metri pătraţi în 2019.

"Investiţiile din ultimii ani făcute de marii jucători din comerţul online, care şi-au deschis showroom-uri foarte mari, ne-au determinat să urmăm acest trend, aşa că am decis să deschidem primul MegaStore de pe piaţa de optică din România şi unul dintre cele mai mari din Europa. Timpul este foarte important pentru fiecare dintre noi, aşa că o vizită într-un singur loc unde găsim câteva mii de perechi de ochelari de soare şi de vedere ne poate reduce foarte mult căutările", a declarat un fondator Lensa, Daniel Crăciun.

Anul trecut, peste un sfert din vânzările Lensa.ro au fost realizate în showroom, în timp ce restul au fost comenzi online.

”În primele 3 luni ale anului, Lensa.ro a realizat o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro din comerţul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate şi lentile de vedere. Vânzările cumulate de ochelari au fost de aproximativ 10.000 de bucăţi, în această perioada”, se arată în comunicat.

Trendul în piaţa de optică arată o creştere de 20-30% în 2019, potrivit companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.