Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 139/2022 privind prelungirea mandatelor unor membri ai Comitetului de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, transmite Administraţia Prezidenţială. Actul normativ prevede prelungirea mandatelor membrilor Comitetului de reglementare al ANRE pentru şase luni, de la 23 octombrie 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Legea promulgată de către şeful statului are ca obiect de reglementare prelungirea pentru o perioadă de şase luni, a mandatelor în derulare ale membrilor Comitetului de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, care expiră la data de 23 octombrie 2022.

„Mandatele în derulare ale membrilor Comitetului de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei care expiră la data de 23 octombrie 2022 se prelungesc pentru o perioadă de şase luni”, conform actului normativ.

Camera Deputaţilor a adoptat proiectul pe 21 noiembrie 2022, ca prim for sesizat, iar pe 19 decembrie 2022 Senatul a adoptat propunerea legislativă, în calitate de for decizional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.