NN Group a anunţat marţi numirea lui Kuldeep Kaushik în funcţia de CEO al NN în România, începând cu data de 1 noiembrie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"NN Group anunţă numirea lui Kuldeep Kaushik în funcţia de CEO al NN în România, începând cu data de 1 noiembrie 2021, mandatul său fiind supus aprobării autorităţilor locale. Kuldeep preia conducerea de la Gerke Witteveen, chief financial officer al NN în România, care a deţinut rolul de CEO interimar în ultima perioadă", anunţă compania.

Kuldeep Kaushik se alătură NN Group venind de la AXA International & New Markets, unde a deţinut rolul de chief operating and transformation officer începând din 2017, desfăşurând-şi activitatea în Madrid, Spania. În cel mai recent rol, a coordonat activitatea de transformare a experienţei clienţilor şi a operaţiunilor de business, având o contribuţie în implementarea strategiei de dezvoltare bazată pe tehnologie, date şi inovaţie, în peste 20 de ţări. Anterior, a deţinut diverse roluri în cadrul AXA Hong Kong, biroul regional din Asia şi în sediul central, fiind responsabil de dezvoltarea strategiei de business şi coordonarea activităţilor de operaţiuni şi IT. 

Kuldeep Kaushik deţine un MBA de la HEC Paris şi studii în inginerie urmate la NIT Durgapur, India.  

În calitate de CEO al NN în România, Kuldeep va coordona echipa locală şi se va concentra pe consolidarea creşterii business-ului pe piaţa din România.

NN are o prezenţă de peste 24 de ani în România şi peste 2 milioane de clienţi, fiind lider în segmentul asigurărilor de viaţă şi pensiilor private.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.