Retailerul german Kaufland va deschide joi un magazin în Târnăveni, judeţul Mureş, ajungând la o reţea naţională de 142 de hipermarketuri, iar prin deschiderea acestui magazin, compania creează 75 de locuri de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Kaufland România îşi continuă planurile de expansiune pentru 2021 şi inaugurează pe 22 aprilie 2021 un magazin în Târnăveni, judeţul Mureş, ajungând la o reţea naţională de 142 de hipermarketuri. Prin deschiderea acestui magazin, compania creează 75 de locuri de muncă noi”, a informat compania, fără a preciza valoarea investiţiei.

Noul magazin are o suprafaţă totală de peste 4.500 metri pătraţi, dintre care peste 2.700 metri pătraţi sunt destinaţi spaţiului interior de vânzare. 

În această perioadă, programul de lucru se va alinia restricţiilor în vigoare impuse de autorităţi şi va începe de la 7:00 şi până la 21:00, de luni până duminică. 

Magazinul are o parcare cu 191 de locuri, din care 8 sunt destinate persoanelor cu dizabilităţi, 6 pentru părinţi şi 12 rasteluri pentru biciclete. Totodată, noua locaţie dispune şi de o staţie e-charge de încărcare rapidă a maşinilor electrice.

Hipermarketul este prevăzut cu 6 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilităţi şi alte 4 case express tip self-service. 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 ţări, 132.000 de angajaţi şi o reţea de 142 de magazine în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.