Retailerul Kaufland a anunţat luni decizia de a creşte şi venitul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la suma de 2.800 lei brut pe lună, incluzând atât tichetele de masă, cât şi tichetele cadou oferite de Crăciun şi de Paşte, după anunţarea preluării, începând cu data de 1 ianuarie 2018, a tuturor contribuţiilor aferente angajatorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noua creştere salarială va intra în vigoare efectiv începând cu data de 1 martie 2018”, a anunţat compania într-un comunicat.

În funcţie de vechime, venitul unui lucrător comercial poate depăşi suma de 6.500 lei brut, cu sporuri şi tichete de masă incluse.

„Ne dorim să fim mai mult decât un simplu angajator, să oferim susţinere atât pe plan profesional, cât şi personal, să creăm un mediu de lucru sănătos şi productiv. Tocmai de aceea actualizăm periodic pachetele salariale şi beneficiile pe care le oferim şi încercăm să le adaptăm nevoilor reale pe care angajaţii noştri le au”, a declarat Marco Hössl, director general Kaufland România.

Retailerul Kaufland România a anunţat la începutul lunii noiembrie că preia contribuţiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului, ca urmare a modificărilor legislative, începând cu data de 1 ianuarie 2018, astfel încât angajaţii vor avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine în 7 ţări şi o reţea de 116 magazine în România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.