Braşovenii de la Allview au anunţat lansarea smartphone-ului X4 Soul Style în cadrul târgului Mobile World Congress 2017 desfăşurat la Barcelona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezentarea modelului X4 Soul Style vine la mai puţin de o lună după ce Allview a lansat un alt smartphone din aceeaşi serie, X4 Soul, cel care a reprezentat prima iteraţie cu două camere foto a companiei autohtone.

Cei de la Allview susţin că X4 Soul Style va fi preferat de pasionaţii de selfie-uri, iar în susţinerea acestei afirmaţii pare să vină camera foto frontală de 16 MP, care oferă o rezoluţie mai mare decât camera principală de 13 MP.

Altfel, noul dispozitiv Allview are un ecran de 5,5 inch full HD, un procesor Octa Core Helio P10, 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu intern de stocare şi suport pentru carduri de memorie de până la 128 GB. Din dotare nu lipseşte nici senzorul de amprente, care este integrat în butonul Home.

De apreciat este şi faptul că X4 Soul Style are în dotare o baterie cu o capacitate de 4.010 mAh, ceea ce ar trebui, cel puţin teoretic, să-i confere o autonomie bună. În plus, telefonul oferă un sistem de încărcare rapidă.

X4 Soul Style, care vine cu Android 7.0, costă 1.399 de lei. În prezent, acesta este disponibil pentru precomenzi, urmând ca primele livrări să se facă începând cu 11 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.