Indicii bursieri de pe Wall Street au scăzut miercuri pentru a patra sesiune consecutivă, intrând şi mai mult în teritoriu de corecţie, pe măsură ce tensiunile dintre Rusia şi Ucraina s-au amplificat, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Indicele S&P 500 a scăzut cu 1,6%, după ce a încheiat ziua de marţi în declin cu mai mult de 10% faţă de închiderea record din 3 ianuarie.

Indicele Dow Jones Industrial Average a scăzut cu aproximativ 430 de puncte, sau cu 1,3%, consemnând a cinciea zi de pierderi.

Nasdaq Composite a coborât cu aproximativ 2%.

 Indicii Dow şi Nasdaq au coborât miercuri sub minimele lor din 24 ianuarie.

”Acţiunile vor avea dificultăţi să îşi găsească direcţia până când pieţele financiare vor avea un răspuns clar dacă criza Rusia-Ucraina va avea o soluţie diplomatică sau va fi un război regional”, a declarat Edward Moya, analist principal de piaţă la OANDA.

 Declinul acţiunile a fost unul generalizat.

Acţiunile Delta Air Lines a pierdut aproape 2%, iar Tesla a scăzut cu 4%. Titlurile gigantului de comerţ electronic Amazon au scăzut cu peste 2%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.