Impactul tehnologiei în societate, politică, guvernare şi democraţie este una dintre temele majore dezbătute la festivalul dedicat transformării digitale iCEE.fest: UPGRADE 100, care are loc la Bucureşti, săptămâna viitoare, au anunţat, miercuri, organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre cele mai ample festivaluri de digital care au avut loc vreodată în România şi în regiune - Agenda UPGRADE 100 cuprinde 11 linii distincte de conţinut - va avea loc în Bucureşti, pe 13 şi 14 iunie.

Şi în acest an, ziua UDemocracy la UPGRADE 100 este organizată de Majoritas Global, prin „Majoritas Academy” şi partenerii săi. Pe FOCUS Stage 4, în prima zi a festivalului, scena TECH & DEMOCRACY va cuprinde prezentări, dezbateri, concursuri de idei, proiecte şi propuneri de soluţii, potrivit organizatorilor.

”Pe scena şi în sala UDemocracy „actorii” democraţiei îşi vor uni forţele pentru a înţelege şi dezbate ce urmează în cadrul unei societăţi în care tehnologia poate perturba chiar conceptul de democraţie, în sine”, se arată în comunicat.

”Democraţia şi Tehnologia. Una dintre cele mai importante transformări digitale” este prezentarea de deschidere a lui Lucian Despoiu, începând cu ora 10.00. Ziua continuă cu Sesiunea 1: U Talks, alături de Vlad Haţieganu, Managing Partner Majoritas Insights şi antreprenorul Marcus Shingles.

”Din acest an, organizatorii au anunţat un nou format, în agendă fiind peste 150 de speakeri de la marile companii din digital si tehnologie. Google şi Facebook vin cu cele mai mari delegaţii din istoria de 8 ani a festivalului”, se arată în comunicat.

Totodată, vor fi 11 linii de conţinut variate, de la video gaming, publicitate online si viralitate, până la jurnalism si PR, continuând cu VR/AR si experimente de comunicare, e-commerce, fintect, e-health si alte direcţii. În festival debutează anul acesta si un amplu eveniment paralel dedicat întâlnirii startup-urilor cu investitorii: UPGRADE 100 Startups.

”Astfel, în a doua zi a festivalului, 14 iunie, vor fi două scene dedicate, cu subiecte legate de creşterea accelerată, despre corporaţii care caută investiţii în startup-uri, despre cum să obţii finanţare europeană precum si competiţii pentru startup-uri cu un mare premiu de 50.000 de euro”, se arată în comunicat.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucureşti, în perioada 13-14 iunie 2019, pentru al 8-lea an consecutiv, şi este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife şi a altor susţinători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.