Immofinanz, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa imobiliară din România, a raportat pentru primul trimestru din acest an venituri din închirieri în România în valoare de 12,2 milioane de euro, care reprezintă 21,4% din veniturile din închirieri totale la nivel de grup, potrivit datelor raportate marţi de grup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul trimestru din acest an, grupul a raportat venituri din închirieri de 57,1 milioane euro în toate ţările în care este prezent, faţă de 58,2 milioane euro în aceeaşi perioadă din 2016

Proprietăţile Immofinanz din România reprezintă 21,1% din portofoliul total al companiei, fără activele din Rusia.

”Cele 72 de proprietăţi (17 investiţii finalizate, trei proiecte în dezvoltare, opt proiecte imobiliare adiţionale [apartamente destinate vânzării după finalizare] şi 44 de proiecte în analiză) au o valoare de  845,4 milioane de euro”, arată raportul Immofinanz.

Valoarea reală estimată după finalizarea proiectelor în dezvoltare actuale ale grupului în România se ridică la 71,5 milioane de euro. Pe parcursul primului trimestru al anului financiar 2017, rata de ocupare a portofoliului din România a crescut până la 96,5%, de la 95,8% la 31 decembrie 2016.

Pieţele principale unde grupul derulează afaceri sunt Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România şi Polonia.

Din grupul dezvoltatorului austriac Immofinanz fac parte companii active, în România, în domeniul închirierii de imobile cu destinaţie birouri: Bucharest Corporate Center (BCC) SRL, Cora GS SRL, Capri Trade SRL, Global Trust SRL, S-Park Offices SRL, Italian-Romanian Industrial Development Enterprise - IRIDE SA, Immoeast Băneasa Airport Tower SRL şi Băneasa 6981 SRL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.