Oferta de servicii pentru streaming video disponibilă inclusiv în România va fi semnificativ mai bogată de anul viitor, când Netflix va începe să simtă concurenţa Disney la nivel internaţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CEO-ul Disney, Bob Iger, a vorbit cu ocazia anunţării rezultatelor financiare ale ultimului trimestru despre planurile companiei pe care o conduce privind extinderea serviciilor de streaming pe care le deţine.

Alături de mult mediatizatul  Disney+, Disney mai deţine şi Hulu, pe care-l are de când a achiziţionat 21st Century Fox.

De când a făcut achiziţia, Disney a lucrat să integreze Hulu în restul operaţiunilor sale “direct-to-consumer”. Abia după terminarea acestei faze, Disney poate vorbi de planurile pentru acest serviciu.

Astfel, Bob Iger spun că Hulu va fi lansat la nivel internaţional în 2021. Între timp, se va lucra la îmbogăţirea ofertei de conţinut exclusiv.

Hulu a crescut în ultimul an de la 28,8 milioane la 30,4 milioane de abonaţi. O parte a succesului se datorează unui pachet în care a fost oferit acest serviciu, pentru 13 dolari pe lună, alături de Disney+ şi ESPN+.

Tot în 2021 este programată şi extinderea globală a lui Disney+, serviciu care a reuşit în primele trei luni să ajungă la peste 28 milioane de abonaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.