Vechile aplicaţii HBO pentru streaming, HBO Now şi versiunea pentru abonaţii serviciilor de cablu, HBO Go, vor fi trecute pe linie moartă de Warner Media pentru a nu afecta noul brand al companiei, HBO Max.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul serviciu de streaming HBO Max a avut darul de a crea şi mai multă confuzie în rândul utilizatorilor, care nu erau nici până acum lămuriţi foarte bine de ce HBO are două aplicaţii şi care sunt diferenţele dintre ele.

Conştienţi de acest fapt, cei de la Warner Media încearcă acum să lămurească lucrurile, cu destul de mare întârziere, la trei săptămâni după lansarea oficială a noului serviciu, pe 27 mai.

Astfel, în Statele Unite, unde a fost lansat HBO Max, vechile servicii, HBO Now şi HBO Go, vor mai funcţiona doar până la 31 iulie.

Abonaţii celor două servicii vor fi trecuţi automat la HBO Max printr-un update care va viza atât accesul la librăria de conţinut, cât şi aplicaţiile mobile.

În urma update-ului, utilizatorii vor avea acces la o librărie care va include, pe lângă conţinutul HBO pe care-l aveau şi până acum la dispoziţie, filmele şi serialele deţinute de Warner Media şi noile titlurile originale care au fost sau urmează a fi lansate.

Aceeaşi politică este de aşteptat să fie implementată de Warner Media şi în alte ţări, pe măsură ce disponibilitatea HBO Max va fi extinsă. În ţări precum România, este aşteptat ca vechile servicii de streaming să funcţioneze în continuare până când va fi lansat HBO Max.

Lansarea HBO Max va aduce cel mai probabil, ca şi în Statele Unite, trecerea automată a abonaţilor HBO Now şi HBO Go la noul HBO Max.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.