Serviciul de streaming al Warner Bros., HBO Max, nu va mai fi unul specializat exclusiv pe video, ci va oferi abonaţilor acces şi la podcast-uri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

HBO Max a anunţat că va oferi podcast-uri originale şi exclusive alături de conţinutul video disponibil în cadrul platformei, devenind unul din primele mari servicii de streaming video care adaugă o componentă audio zonei de filme şi seriale.

Primul podcast disponibil pe HBO Max va fi unul din universul Batman şi se va numit Batman: The Audio Adventures. Acesta nu va fi livrat altor platforme de podcast-uri, ci va fi disponibil doar în cadrul HBO Max.

Cei de la HBO Max spun că vor mai exista pe viitor astfel de mutări şi că mai multe titluri video originale vor fi însoţite de podcast-uri exclusive, care nu vor putea fi găsite pe alte platforme în afară de HBO Max.

Podcast-urile nu vor avea reclame şi vor fi disponibile abonaţilor fără ca aceştia să plătească în plus.

După Batman: The Audio Adventures, vor fi lansate şi alte podcast-uri pe HBO Max, compania oferind drept exemplu We Stay Looking şi Welcome to The OC, Bitches.

Cei de la Warner Bros. vor trebui să actualizeze aplicaţia HBO Max, pentru a acomoda podcast-urile, care, în prezent, nu au o secţiune dedicată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.