După un start mai greoi, serviciul de streaming al AT&T, HBO Max, a prins viteză, susţinut de hotărârea companiei de a publica filmele noi pe platforma video încă din ziua lansării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AT&T a anunţat că HBO Max are aproape 40 de milioane de utilizatori în Statele Unite şi trece de 41 de milioane dacă ia în calcul şi abonaţii vechiului serviciu HBO, care mai funcţionează până la finalizarea migrării utilizatorilor actuali.

40 de milioane de abonaţi este obiectivul fixat de AT&T în momentul lansării HBO Max, însă termenul pentru atingerea obiectivului era ultimul trimestru din 2022, ceea ce înseamnă că acesta a fost atins mai devreme cu 2 ani.

La nivel global, spun cei de la AT&T, HBO are peste 60 de milioane de abonaţi.

Cifrele anunţate includ ambele tipuri de abonaţi HBO - atât cei care au contractat serviciul pe cont propriu şi plătesc abonament direct, cât şi cei care beneficiază de acesta ca urmare a ofertelor derulate prin intermediul operatorilor.

Spre exemplu, în România, HBO Go este gratuit pentru cei care plătesc abonament la televiziunile prin cablu pentru pachetul care include trei canale HBO şi două Cinemax.

Un rol important în ascensiunea HBO Max l-a avut şi-l va avea în continuare decizia de a aduce în cadrul platformei de streaming noile filme Warner Bros. încă din ziua lansării acestora.

Primul film care a folosit această reţetă a fost Wonder Woman 1984, despre care AT&T spune că a determinat, de unul singur, o creştere masivă a numărului de abonaţi noi în Statele Unite.

HBO Max pare să urmeze traiectoria ascendentă trasată de Disney+, care trecuse de 86 de milioane de abonaţi la 13 luni din momentul lansării. Nici Disney+, nici HBO Max nu sunt încă disponibile în multe ţări în afara Statelor Unite.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.