Magazinul HalfPrice, cel mai nou brand al Grupului polonez CCC, s-a deschis oficial în mall-ul AFI Cotroceni din Bucureşti. Acesta este primul din Capitală, al treilea magazin din România al brandului şi cel mai mare, cu o suprafaţă de circa 3.000 metri pătraţi. Alte două magazine vor fi deschise în acest an, în Sibiu şi Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lanţul off-price de retail HalfPrice a deschis astăzi primul şi cel mai mare magazin din Bucureşti, oferind clienţilor o bogată selecţie de produse de la mărci renumite la preţuri accesibile. Deschiderea de astăzi marchează a treia lansare din România, acesta fiind şi cel mai mare magazin al brandului din ţară şi primul din capitală. Noul magazin, situat în AFI Cotroceni, se întinde pe o suprafaţă de aproape 3.000 de metri pătraţi. HalfPrice este un concept de retail în segmentul off-price, care oferă gamă largă de branduri internaţionale foarte populare din numeroase categorii de produse, inclusiv îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, sport, jucării şi mobilier pentru casă”, anunţă compania.

HalfPrice a fost lansat în Polonia la începutul lunii mai, în 2021. Astăzi, lanţul este prezent în nouă ţări din Europa Centrală şi de Est, numărând peste 100 de magazine.

Magazinul inaugurat vineri în AFI Cotroceni are circa 100 de angajaţi.

Retailerul a deschis până acum magazine în Turda (anul trecut) şi Piteşti (anul acesta).

Pe 15 septembrie se va deschide încă un magazin în Sibiu, iar pe 12 octombrie în Arad, spun reprezentanţii companiei.

„HalfPrice a fost creat având în minte conceptul de «vânătoare de comori». Magazinele noastre vând articole individuale la preţuri foarte atrăgătoare. Aşa că trebuie să te grăbeşti, fiindcă produsul visat s-ar putea să nu mai fie pe raft a doua zi”, spune Joanna Czyżewska, vicepreşedinte al board-ului HalfPrice,Vânzări.

HalfPrice are în portofoliu branduri ale căror produse vor fi vândute cu discount, printre acestea numărându-se şi Guess, Tommy Hilfiger, GAP, Pepe Jeans, Michael Kors, Scotch & Soda, Moschino, Topshop sau Pimkie.

HalfPrice este un retailer de modă activ pe segmentul de outlet. Primul magazin a fost inugurat anul trecut la Turda, în parcul de retail Funshop Park, iar al doilea în Piteşti în acest an, în Supernova Piteşti.

Primele magazine ale brandului au fost deschise în Polonia în mai 2021.

HalfPrice este o companie a Grupului CCC, unul dintre cei mai mari retaileri de încălţăminte şi îmbrăcăminte din Europa. Grupul operează pe aproximativ 90 de platforme de comerţ electronic şi deţine aproape 1.000 de magazine în 28 de ţări. Astăzi în România, pe lângă HalfPrice, grupul deţine  şi magazinele CCC, dar şi propriile platforme de comerţ electronic  - epantofi.ro şi MODIVO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.