H&M nu va mai vinde o linie de produse Justin Bieber, după ce muzicianul le-a spus fanilor săi că nu a ”aprobat” hainele care îi poartă numele, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Produsele H&M pe care le-au făcut cu mine sunt un gunoi şi nu le-am aprobat. Nu le cumpăraţi”, a scris cântăreţul într-o poveste pe Instagram, luni.

H&M a declarat miercuri că va elimina linia din magazinele sale şi de pe site-ul său din ”respect” pentru Bieber. De asemenea, compania a negat afirmaţiile că nu i-a cerut aprobarea.

”H&M a urmat toate procedurile de aprobare adecvate, aşa cum am procedat noi în acest caz, dar din respect pentru colaborare şi Justin Bieber, am scos articolele de la vânzare”, a spus compania într-un comunicat.

Un reprezentant al H&M a declarat pentru CNBC că a scos toate articolele din linie, inclusiv tricouri şi hanorace. Colecţia icludea şi genţi tote şi accesorii pentru telefon, potrivit diverselor relatări din presă. Multe dintre produse îl prezentau pe Bieber însuşi sau versuri ale unor melodii de succes precum ”Ghost”, de pe albumul ”Justice” din 2021 .

Începând cu prânzul zilei de miercuri, o căutare a numelui lui Bieber pe site-ul H&M nu a returnat niciun produs.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.