Executivul a adoptat, miercuri, o hotărâre de Guvern privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat pe anul 2022 al Societăţii Comerciale de Transport cu Metroul Bucureşti ,,Metrorex,,- S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Actul normativ prevede modificări în structura bugetului de venituri şi cheltuieli al Societăţii Metrorex SA, rezultând diminuarea pierderilor cu 75,9% faţă de propunerea iniţială, de la 418,354 milioane lei la 100,588 milioane lei. Totodată, au fost făcute modificări în structura programului de investiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin hotărârea Guvernului a fost propusă modificarea veniturilor la 2,433 miliarde lei, de la 2,280 miliarde lei în bugetul de venituri şi cheltuieli iniţial, respectiv a cheltuielilor la 2,534 miliarde lei, de la 2,698 miliarde lei, arată comunicatul de presă al Executivului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.