Executivul a adoptat o hotărâre de Guvern care aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pe anul 2022 al Companiei Naţionale de Căi Ferate „C.F.R.” - S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Prin acest act normativ, este rectificat bugetul pe anul 2022 al CFR SA, atât în ceea ce priveşte nivelul veniturilor şi al cheltuielilor, cât şi în ceea ce priveşte nivelul surselor de finanţare şi a cheltuielilor de investiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, nivelul veniturilor a crescut la 5,05  miliarde lei (cu aproape 10% faţă de bugetul prognozat iniţial, de 4,597 miliarde lei), iar cel al cheltuielilor a crescut la 5,535 miliarde lei (cu circa 6,76% mai mult faţă de bugetul iniţial, de 5,184 miliarde lei), mai arată comunicatul de presă al Guvernului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.