Grupul TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcţii, a anunţat marţi numirea lui Bela Varga în poziţia de director general al TeraGlass, compania care deţine portofoliul de tâmplărie termoizolantă al grupului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bela Varga activează de peste 20 de ani în domeniul tâmplăriei PVC, iar în ultimii patru ani a condus în calitate de director general unul dintre cei mai importanţi producători de pe piaţă, arată un comunicat al companiei.

„Suntem încrezători că TeraGlass va avea o creştere susţinută, în acord cu obiectivele setate pentru următorii ani”, a declarat Alexandru Stânean, administrator TeraGlass.

La rândul său, Bela Varga afirmă că va continua dezvoltarea brandului atât pe plan local, cât şi internaţional.

Varga are o bogată experienţă în domeniul tâmplăriei PVC, ocupând de-a lungul timpului funcţii în departamente diverse, precum vânzări sau infrastructură, din poziţii de sales manager sau şef birou regional vânzări. Acesta a beneficiat, de asemenea, de expunere internaţională, având atribuţii în regiune, în calitate de Şef departament infrastructură pentru România, Macedonia şi Ungaria. A fost, totodată, membru în Consiliul de Administraţie în cadrul unei companii producătoare de soluţii pe bază de polimeri.

TeraGlass deţine o fabrică în Bistriţa cu o capacitate de 120.000 unităţi/an. Anul trecut afacerile companiei au crescut cu 26%, faţă de anul 2017.

Mai mult de 70% din cifra de afaceri a TeraGlass din 2018 a provenit din export, cele mai importante pieţe fiind cele din Germania, Ungaria, Cehia, Austria, Slovenia sau Slovacia.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.