Grupul Medisprof construieşte cel mai mare spital de oncologie din zona Moldovei, la Piatra Neamţ, cu o suprafaţă de 1.200 mp şi 20 de fotolii-pat pentru spitalizare de zi. Pentru centrul de diagnostic şi tratament oncologic din Piatra Neamţ, ING a acordat un credit de 800.000 de euro, cu maturitate de 7 ani, iar o parte din aparatură a fost achiziţionată în cadrul unui proiect european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”ING Bank România a finanţat grupul Medisprof, care deţine cel mai mare spital privat de oncologie din vestul României, pentru extinderea prezenţei sale şi în zona Moldovei. Cu o suprafaţă de 1.200 mp şi 20 de fotolii-pat pentru spitalizare de zi, noul centru oncologic de la Piatra Neamţ va deservi pacienţii din toată regiunea de nord-est a ţării”, anunţă banca.

ING a sprijinit de-a lungul anilor grupul Medisprof, afacere cu capital integral românesc, cu finanţări în valoare totală de 3,5 milioane de euro pentru planurile lor de dezvoltare şi achiziţia de echipamente medicale de ultimă generaţie.

Pentru centrul de diagnostic şi tratament oncologic din Piatra Neamţ, ING a acordat un credit de 800.000 de euro, cu maturitate de 7 ani, iar o parte din aparatură a fost achiziţionată în cadrul unui proiect european.

„Înfiinţat în anul 2003, grupul Medisprof a devenit liderul pe piaţa serviciilor medicale cu specific oncologic din regiunea de nord-vest a ţării. Relaţia dintre ING şi grupul Medisprof datează de 17 ani şi ne bucurăm că am putut contribui la extinderea prezenţei lor geografice, prin deschiderea celui mai mare spital oncologic din zona Moldovei, la Piatra Neamţ, care va oferi tratamente la cele mai înalte standarde medicale internaţionale”, spune Alexandrina Băluţă, manager strategie companii medii, în divizia Business Banking, în cadrul ING Bank România.

Centrul oncologic de la Piatra Neamţ va oferi pacienţilor din nord-estul ţării servicii de imagistică, chimioterapie, studii clinice, explorări funcţionale (bronhoscopie), comisii multidisciplinare (Tumor Board) pentru analizarea cazurilor dificile împreună cu echipa de la Cluj, testare genetică, precum şi consiliere psihologică şi nutriţională.

„Deschiderea celei de-a doua locaţii Medisprof Cancer Center, în Moldova, reprezintă dorinţa noastră de a veni în sprijinul pacienţilor care au acces restrâns la servicii oncologice în acea zonă a ţării. Garantăm cele mai înalte standarde, prin obţinerea certificării americane QOPI din partea ASCO (Societatea Americană de Oncologie Clinică)”, afirmă Carolina Udrea, fondator şi director general Medisprof.

Grupul Medisprof are peste 250 de angajaţi şi colaboratori şi o cifră de afaceri de aproape 50 milioane de lei în 2023. 

Grupul Medisprof a deschis primul spital oncologic în anul 2010, în Cluj-Napoca. În 2017 a fost inaugurat Medisprof Cancer Center, cel mai mare spital privat de oncologie din vestul ţării. Totodată, compania intenţionează să dezvolte un nou campus oncologic integrat la Cluj-Napoca.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări. Înfiinţată în 1994, ING Bank România are peste 1,7 milioane de clienţi din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri & Mid-Corporate şi Wholesale Banking.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.