Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, liderii pieţei de furnizare de energie electrică din România, au anunţat joi că au atins un million de clienţi rezidenţiali pe piaţa concurenţială de electricitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Plasarea consumatorului în centrul preocupărilor noastre, precum şi inovarea pentru simplificarea vieţii clienţilor, ne-au ajutat să câştigăm încrederea acestora. Angajamentul nostru este să oferim clienţilor stabilitate, servicii cu valoare adăugată, într-un parteneriat pe termen lung cu un furnizor integrat de servicii de utilităţi. Suntem mândri să fim prima alegere a gospodăriilor din România pe piaţa concurenţială de electricitate”, a declarat Michele Abbate, director general Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.

Titularul contractului cu numărul 1 milion activat pe piaţa concurenţială de electricitate este locuitor al judeţului Călăraşi şi va beneficia de energie electrică gratuită timp de un an, spun reprezentanţii Enel.

Produsele Enel au fost reconfigurate în ultima perioadă, pentru a îndeplini cerinţele consumatorilor moderni, care doresc o interacţiune mai simplă cu furnizorul de energie. Pentru a facilita interacţiunea cu clienţii, abonamentele Enel sunt disponibile în orice moment, din orice punct din România, iar clienţii pot derula online toate operaţiunile pe site-ul companiei.

Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au devenit în luna aprilie a anului trecut furnizori de gaze naturale pentru clienţi rezidenţiali, cu servicii care oferă consumatorilor casnici o experienţă de utilizare mai simplă, predictibilitate, precum şi avantajul de a avea un singur furnizor atât pentru energie electrică cât şi pentru gaze naturale.

Grupul Enel activează în peste 30 de ţări de pe cinci continente şi are o capacitate instalată netă de producţie de energie de circa 88 GW. Enel distribuie electricitate şi gaze naturale printr-o reţea de peste 2 milioane km, are peste 72 de milioane de clienţi casnici şi companii în toată lumea.

Prezent pe piaţa din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, unul dintre cei mai mari investitori privaţi în domeniul energetic. Companiile Enel au 3.100 de angajaţi în România şi oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienţi, în trei zone ale ţării: Muntenia Sud (inclusiv Bucureşti), Banat şi Dobrogea, acoperind o treime din piaţa locală de distribuţie prin intermediul companiilor E-Distribuţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.