Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a fost încheiat un parteneriat între CNAIR şi Consiliul Judeţean Timiş privind onstruirea unui drum de conectivitate la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Undă verde pentru construirea unui drum de conectivitate la Aeroportul Internaţional «Traian Vuia»! Un parteneriat cu acest scop a fost încheiat astăzi între CNAIR şi Consiliul Judeţean Timiş! Până în acest moment, am semnat 68 de astfel de parteneriate cu autorităţile locale. În ultima conferinţă de presă am reiterat importanţa unui sistem interconectat de transport care să corespundă noilor realităţi economice şi cerinţelor moderne de mobilitate urbană”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.
 
El a adăugat că proiectul „«Drum de conectivitate (Drum nou de legătură la reţeaua primară) A1–Timişoara -Aeroport Traian Vuia/DNCT (profil 2+2)» reprezintă un astfel de exemplu care serveşte drept model de dezvoltare a infrastructurii de transport prin descentralizarea proiectelor de importanţă locală şi regională”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.