Sorin Grindeanu a afirmat că termenele de execuţie sunt deja depăşite la Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti şi că i-a atras atenţia constructorului italian că trebuie să recupereze timpul pierdut, în contextul în care termenul de finalizare este la finalul acestui an, iar constructorul a ajuns doar la 45% progres fizic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Termenele de execuţie sunt deja depăşite la Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, iar mobilizarea lasă de dorit! I-am atras atenţia constructorului italian că trebuia, încă de IERI să recupereze timpul pierdut! Termenul de finalizare al contractului este sfârşitul anului, iar constructorul a ajuns la doar 45% progres fizic!”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook.
 
Ministrul Transporturilor a mai spus că l-a atenţionat că a fost schimbat cadrul legislativ şi, în cazul unei rezilieri, pot fi reluate mult mai repede proiectele cu alţi constructori.
 
„Nu îmi doresc să se ajungă la rezilierea contractului, însă vreau ca toţi constructorii să îşi respecte prevederile contractuale”, a adăugat Grindeanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.