Sorin Grindeanu a anunţat că, miercuri, a semnat un Memorandum de înţelegere cu compania guvernamentală Ports Customs and Free Zone Corporation din Dubai pentru dezvoltarea tuturor modurilor de transport în Portul Constanţa. „Operaţiunile acestei importante companii de logistică din Emiratele Arabe Unite au deja tradiţie în Portul românesc de la Marea Neagră şi au sprijinul autorităţilor române pentru proiectele destinate dezvoltării sectorului de logistică şi de transport”, a adăugat ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dezvoltăm colaborarea în domeniul transportului şi infrastructurii maritime dintre România şi Emiratele Arabe Unite! Astăzi, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a semnat un Memorandum de Înţelegere cu compania guvernamentală Ports Customs and Free Zone Corporation din Dubai. Astfel, dorim să continuăm şi să întărim relaţiile de colaborare deja existente între companiile din statele noastre. În prezent, compania emirateză DP World are un parteneriat cu Portul Constanţa pe care dorim să îl dezvoltăm pe toate modurile de transport. Operaţiunile acestei importante companii de logistică din Emiratele Arabe Unite au deja tradiţie în Portul românesc de la Marea Neagră şi au sprijinul autorităţilor române pentru proiectele destinate dezvoltării sectorului de logistică şi de transport”, a scris Sorin Grindeanu, miercuri pe Facebook.
 
El a adăugat că a subliniat „că Portul Constanţa, situat la intersecţia rutelor care leagă Europa de Asia Centrală, Sud-Estul Mării Mediterane şi Orientul Îndepărtat, oferă o serie de avantaje logistice importante pentru investitori: -adâncimi naturale mari, -proximitatea Canalului Dunăre-Marea Neagră şi a sectorului fluvio-maritim, -conexiuni de transport multimodale”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.