Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că lucrările pe şantierul Secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău (Autostrada Transilvania) au ajuns la un stadiu fizic de 28%. Lucrările pe cei 13,55 de km au început în februarie 2021 şi, potrivit graficului asumat, trebuie să fie finalizate în prima parte a anului viitor, iar contractul de proiectare şi execuţie a fost în valoare de 76 milioane lei, fără TVA, a mai spus ministrul social-democrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Lucrările pe şantierul Secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău (Autostrada Transilvania) au ajuns la un stadiu fizic de 28%. Constructorul turc a fost obligat să crească mobilizarea pentru a recupera întârzierile înregistrate până acum (20% faţă de graficul stabilit în contract). În prezent, 462 de muncitori (cu 173 de utilaje) lucrează, în două schimburi, la terasamente şi la structurile podurilor şi pasajelor”, a scris Sorin Grindeanu, vineri pe Facebook. 
 
El a adăugat că lucrările pe cei 13,55 de km au început în februarie 2021 şi, potrivit graficului asumat, trebuie să fie finalizate în prima parte a anului viitor.
 
„Contractul pentru proiectare şi execuţie, în valoare de peste 76 de milioane de euro (fără TVA) a fost semnat în septembrie 2020 şi este finanţat prin POIM 2014-2020”, a completat Grindeanu. .

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.