Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că este necesară o rectificare bugetară în luna decembrie, menţionând că are nevoie de bani la Transporturi care să meargă în investiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministrul Transporturilor a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă va fi rectificare bugetară în acest an.
 
“Cred că va fi. Dacă vreţi o părere personală, cred că este necesar să existe în decembrie o rectificare şi sigur avem nevoie la Transporturi de bani, ca de obicei, care să meargă şi nu cerem decât bani care să meargă în investiţii şi eventuale lucruri care au rămas neacoperite iniţial prin bugetul aprobat la sfârşitul anului trecut”, a afirmat Grindeanu.
 
El a precizat că anul viitor va avea nevoie de un buget mai mare la Ministerul Transporturilor, de aproximativ 30 de miliarde de lei, menţionând că în acest an bugetul ministerului a fost de aproximativ 23 de miliarde de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.