Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, în debutul şedinţei Guvernului, că este extrem de important ca Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) să funcţioneze foarte bine, astfel încât gradul de colectare să fie unul ridicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că e extrem de important ca ANAF să funcţioneze foarte bine, astfel încât gradul de colectare să fie unul ridicat. Citisem de dimineaţă că plăţile online erau blocate, între timp s-a remediat", i-a spus premierul Sorin Grindeanu ministrului Finanţelor, Viorel Ştefan, în debutul şedinţei de guvern.

La rândul său, ministrul Finanţelor a afirmat că este în faza de testare o versiune nouă a sistemului de plăţi online.

"În privinţa sistemului de plăţi online, a fost o încercare de upgradare a sistemului. Versiunea nouă în faza de teste a funcţionat. Operaţional s-a blocat, s-a intervenit. Acum jumătate de oră - o oră s-au reluat plăţile pe versiunea veche de program", a spus ministrul Finanţelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.