Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că marţi CNAIR va semna, la Focşani, contracte pentru execuţia loturilor 1 şi 4 din A7, pe secţiunea Buzău-Focşani. Compania va încheia şi un protocol cu Primăria Buzău care prevede o descentralizare a activităţii. „Urmează ca la jumătatea lunii septembrie, tot pe A7, să fie termenele de depunere de oferte şi pe Bacău-Paşcani şi pe Focşani-Bacău”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mâine la Focşani, CNAIR va semna contracte pe două loturi din A7, pe secţiunea Buzău-Focşani. Tot mâine, CNAIR va semna un protocol cu Primăria Buzău, acele protocoale prin care încercăm să descentralizăm activitatea, asemănător şi cu ceea ce s-a întâmplat astăzi. A fost transmis către ANAP (Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice -n.r.) şi s-a şi primit răspunsul legat de celelalte două loturi de pe Buzău-Paşcani. Deci vom desemna celelalte două care nu au desemnat câştigătorul licitaţiei, 2 şi 3. Mâine va fi Buzău-Focşani, îmi cer scuze. Deci în zilele următoare va fi anunţat câştigătorul, va fi raportul şi pe celelalte două loturi, 2 şi 3”, a anunţat Sorin Grindeanu, luni într-o conferinţă de presă. 

„Urmează ca la jumătatea lunii septembrie, tot pe A7, e termenul de depunere de oferte şi pe Bacău-Paşcani şi pe Focşani-Bacău. Deci acele termene sunt la jumătatea lunii septembrie. Suntem în grafic. Ştiţi că borna din PNRR este la anul cu 50% din contracte semnate pe rutier. În septembrie şi în 12, CNAIR trebuie să desemneze câştigătorul pe Margina-Holdea, celebrul troson de autostradă, bucată cu pasaje pentru urşi”, a adăugat Grindeanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.