Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că au fost depuse cinci oferte pentru construirea secţiunii Chiribiş-Biharia a Autostrăzii Transilvania, iar contractul are o valoare de peste 877 milioane lei, fără TVA, finanţat din fonduri europene nerambursabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Au fost depuse cinci oferte pentru construirea secţiunii Chiribiş-Biharia a Autostrăzii Transilvania! Pentru proiectarea şi execuţia celor peste 28 de km ai acestei secţiuni au depus oferte constructori şi Asocieri de constructori din România, Ungaria, Turcia şi Austria”, a scris Srin Grindeanu, miercuri pe Facebook.
 
Ministrul a adăugat că acest contract are o valoare de 877,77 milioane de lei, fără TVA, şi prevede maximum 24 de luni pentru proiectare şi execuţie dintre care 6 luni proiectare şi 18 luni execuţie.
 
„Finanţarea acestui contract este asigurată prin Programul Transport (fonduri europene nerambursabile)”, a completat Grindeanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.