Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că CNAIR a semnat un protocol de colaborare cu autorităţile locale din judeţele Suceava şi Botoşani, în baza căruia va fi lansată licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic necesare construirii unui Drum Expres care va asigura legătura municipiilor Suceava şi Botoşani cu Autostrada Moldovei (A7).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Descentralizarea proiectelor de infrastructură rutieră continuă! CNAIR a semnat astăzi un protocol de colaborare cu autorităţile locale din judeţele Suceava şi Botoşani. În baza acestui protocolul se va lansa licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic necesare construirii unui Drum Expres care va asigura legătura municipiilor Suceava şi Botoşani cu Autostrada Moldovei (A7)”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook. 
 
El a adăugat că „finanţarea va fi asigurată din fonduri europene, iar specialiştii CNAIR vor acorda suportul necesar lansării şi finalizării licitaţiei”.
 
„După finalizarea contractului pentru SF şi PT, va fi lansată o nouă licitaţie pentru construcţia Drumului expres Suceava – Botoşani – A7”, a completat ministrul Transporturilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.