Recomandarea de a lucra de acasă făcută de Google angajaţilor săi aflaţi în zone afectate de coronavirus a fost extinsă la nivelul întregului continent Nord-american.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Google şi-a înştiinţat toţi angajaţii din America de Nord că pot lucra de acasă, dacă consideră necesar şi dacă natura job-ului le permite acest lucru.

Măsura este luată pentru a minimiza riscul răspândirii virusului COVID-19. Anterior, Google le făcuse aceeaşi recomandare angajaţilor din San Francisco Bay.

Până acum, măsurile anunţate de marile companii de tehnologie s-au limitat la regiuni specifice, unde au fost raportate cazuri de infectare.

Recomandarea Google este valabilă până cel puţin pe 10 aprilie.

Totodată, Google spune că a creat un fond pentru ca angajaţii temporari şi contractorii să-şi poată lua concediu medical, dacă prezintă simptome de coronavirus sau sunt nevoiţi să stea în carantină.

Google a mai anunţat că, pentru o bună precauţie, interzice temporar toate reclamele la măşti medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.