Rudy Giuliani, avocatul personal al preşedintelui american Donald Trump, a fost văzut duminică la o întâlnire cu şeful companiei CDL 1000, specializată în transporturi de mărfuri şi tehnologie de urmărire a acestora, Andrew Sobko, de origine ucraineană, potrivit site-ului TMZ, care notează că ar fi fost de aşteptat ca Giuliani să fi dorit să evite orice legătură cu Ucraina, având în vedere investigaţia pentru demiterea liderului de la Casa Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Giuliani a fost surprins la Breakers Hotel din Palm Beach, unde martorii l-au văzut discutând cu doi bărbaţi îmbrăcaţi în costume, care îi făceau o prezentare legată de transporturi şi logistică.

Rudy şi o femeie care îl însoţea au citit o prezentare a CDL 1000, companie din Chicago specializată în transporturi de mărfuri şi tehnologie de urmărire a acestora.

La prima vedere nu pare mare lucru, cu excepţia faptului că, la un moment dat, Rudy a văzut un slide pe care se putea citi ”perturbarea comerţului global”.

Ceea ce face întâlnirea mai interesantă este că persoana care i-a făcut prezentarea are origini ucrainene. Numele său este Andrew Sobko, este directorul general al CDL 1000 şi fiul unui campion ucrainean la box.

Andrew Sobko a declarat pentru TMZ că a solicitat sfatul legal al lui Giuliani într-o chestiune de afaceri. Cu toate acestea, nu este un secret că Rudy Giuliani a călătorit recent la Kiev pentru informaţii care speră că vor spăla numele şefului său Donald Trump înainte de procesul din Senat pentru demiterea sa.

Donald Trump se află la rândul său în Palm Beach în această perioadă, aşa că ar putea fi şi altceva la mijloc. Timpul ne va spune, potrivit TMZ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.