General Motors a anunţat vineri că a început să livreze primul lot de 54 de ventilatoare spitalelor din SUA care tratează pacienţi care au dezvoltat forme severe de COVID-19, boala provocată de noul coronavirus, trans,mite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spitalul Franciscan Health Olympia Fields, din Olympia Fields, Illinois, şi Weiss Memorial Hospitals din Chicago au primit fiecare 10 ventilatoare, vineri.

Un al treilea lor format de 34 de ventilatoare vor fi livrate, sâmbătă, de UPS, Agenţiei Federale pentru Gestionarea Urgenţelor, la aeroportul Gary/Chicago International Airport, pentru a fi distribuite altor spitale.

Livrările fac parte dintr-un contract atribuit GM de Departamentul pentru Sănătate şi Servicii Umane, pentru livrarea a 30.000 de ventilatoare până la sfârşitul lunii august. Contractul este în valoare de 489,4 milioane de dolari.

GM colaborarează cu firma producătoare de ventilatoare Ventec Life Systems pentru producerea echipamentelor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.