Garda Naţională de Mediu a dat amenzi de 6,5 milioane de lei în urma controalelor din septembrie. În topul judeţelor cu cele mai multe amenzi se află Gorj, Constanţa, Bacău, Hunedoara, Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Amenzi de 6,5 milioane de lei în urma controalelor Gărzii Naţionale de Mediu efectuate în luna septembrie. 6.458.800 lei este cuantumul amenzilor acordate de comisarii GNM, în urma neregulilor constatate, la nivel naţional, în intervalul 01-26 septembrie a acestui an", a informat GNM.

 În urma celor 2416 inspecţii, au fost înaintate 8 sesizări penale; 22 de dispoziţii de sistare a activităţii; 7 propuneri de suspendare a acordurilor/autorizaţiilor de mediu; 157 avertismente.

Cele mai multe inspecţii, respectiv 741, au fost efectuate în săptămâna 20-26 septembrie 2021. Tot în această săptămână au fost aplicate şi cele mai multe amenzi din această lună: 100.

În topul judeţelor cu cele mai multe amenzi se află Gorj, Constanţa, Bacău, Hunedoara, Dolj, potrivit GNM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.