Compania de media Fox Corp îşi va grupa afacerile digitale de sine stătătoare sub o nouă divizie, Tubi Media Group, împreună cu platformele sale digitale de ştiri, sport şi divertisment, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Afacerile digitale independente ale Fox includ platforma de streaming gratuită, susţinută de anunţuri, Tubi, pe care Fox a achiziţionat-o în 2020;

Fondatorul Tubi, Farhad Massoudi, va demisiona acum din funcţia de director executiv. Paul Cheesbrough, care anterior a fost şef de tehnologie şi preşedinte al unităţii digitale a Fox, va deveni CEO al noii divizii, a spus compania.

Decizia vine după o serie de evenimente la Fox din ultimele săptămâni.

Luni, Fox News Media şi realizatorul său de top Tucker Carlson au convenit să se despartă, la mai puţin de o săptămână după ce părintele Fox a soluţionat un proces pentru defăimare în care Carlson a jucat un rol central, pentru 787,5 milioane de dolari.

Fox a spus că Tubi Media Group va anunţa noul CEO pentru Tubi Streaming în viitorul apropiat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.