Fondatorul Pedro Construct, Petre Niculae, şi omul de afaceri Florin Ababe, lansează dezvoltator imobiliar românesc ARQA, care a demarat investiţia de peste 20 de milioane euro în ARQA Jolie Village, primul proiect rezidenţial din portofoliu, şi care are proiectate aproximativ 5.000 de unităţi locative în proiecte din Bucureşti şi analizează mai multe terenuri în principalele oraşe din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 30 de ani de existenţă, Pedro Construct a decis să treacă la nivelul următor şi să pornească o nouă linie de business, care vine cu o schimbare de viziune şi de strategie pentru toate proiectele următoare. Prin asocierea sa cu Florin Ababe, Petre Niculae a început deja prima dezvoltare sub brandul ARQA - odată cu lansarea ARQA Jolie Village, un ansamblu rezidenţial premium din zona de Nord a Capitalei. Din structura de management ARQA, va face parte şi Lucia Niculae, care va ocupa funcţia de Chief Investment Officer”, anunţă compania.

ARQA pregăteşte investiţii majore în piaţa de real estate pentru anii următori, demers care a început deja cu investiţia de peste 20 de milioane euro în ARQA Jolie Village, primul proiect rezidenţial din portofoliul ARQA. Investiţiile vor continua anul acesta cu încă două ansambluri în zona de Vest a Bucureştiului.

În următorii 5 ani, ARQA are proiectate deja aproximativ 5.000 de unităţi locative în proiecte din Bucureşti şi analizează mai multe terenuri în principalele oraşe din ţară.

”ARQA este o afacere 100% românească ce va fi o referinţă pentru dezvoltările din ţara noastră şi ne dorim să ducem conceptele noastre şi la nivel international”, spune Florin Ababe, CEO-ul ARQA.

Pedro Construct, una dintre cele mai mari companii de construcţii din România, a fost fondată în 1993 şi a construit de-a lungul celor 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Niculae, clădiri rezidenţiale şi clădiri de birouri şi spaţii comerciale, familia Niculae construind peste 10.000 mii de locuinţe, cu o suprafaţă totală de aproximativ 1 milion de metri pătraţi. 

Dintre ansamblurile rezidenţiale din Bucureşti se numără: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19 Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments, iar pe lista de clădiri office regăsim Politehnica Business Tower.

ARQA are sediul central în Bucureşti, dar îşi propune să se extindă în următorii ani la nivel naţional şi internaţional cu divizii de dezvoltare pe sectoarele comercial şi rezidenţial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.